Vare: poole aasta pärast on Venemaal ka probleem

22. aprill 2008, 16:56

Briti-Eesti Kaubanduskoja
investeerimisseminari modereerinud Raivo Vare sõnul ei tasu investoritel
imestada, kui ka Venemaal peagi probleemid tulevad.

„Ärge imestage selle üle, kui ka Venemaal peagi probleemid tulevad, sest nende pangasüsteem on nõrgem, kui peaks. See on ka põhjus, miks Vene tuntud ärimehed on juba avalikult selle eest hoiatanud, et ka Venemaal tuleb kriis ja läheb raskeks,“ märkis Vare seminari kokkuvõttes.

Samuti ei soovitanud Vare investoritel meelitada end arvamusega, et Eestis on ettevõtlus väga popp. „Ärge meelitage ennast arvamusega, et ettevõtlus on siis väga populaarne. Populatsiooni osa orienteeritud ettevõtlusele on Eestis madalam näiteks kui Lätis või Leedus. Inimesed on siin stressis ja põhjusteks on kolm märksõna: stabiilsus, turvalisus ja raha/palk,“ lausus Vare.

„Iga kriis on hea, see trimmib ja treenib. Kriis on võimalus tugevatele. On hea, et on kriisid ning halvale järgneb hea,“ tsiteeris Vare klassikuid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. April 2008, 17:01
Otsi:

Ava täpsem otsing