Ansip reklaamib A. Le Coqi õlut

Mariliis Pinn 24. aprill 2008, 08:00

Peaministri Andrus Ansipi meelest on ainus
tõeline Eesti õlu A. Le Coq, Tartu õlletootja konkurent Saku õlletehas taunib
Ansipi reklaamitrikke ja võrdleb neid K-kohukese skandaaliga.

Peaminister Andrus Ansip kiitis A. Le Coqi toodangut teisipäevasel Briti-Eesti kaubanduskoja seminaril, kirjutas SL Õhtuleht. “Tundub, et need ettevõtted, kes pöörasid 15 aastat tagasi siin äri alustades tähelepanu toote kvaliteedile, olid edukad,” märkis Ansip ja tõi näiteks Tartu A. Le Coqi õllevabriku.

“On ka teisi õllesid, mis maitsevad nagu õlu, kuid ometigi pole seda,” ütles Tartu endine meer Ansip.

Möödunud aasta andmeil on Saku õlletehas Eesti õlleturu liider, firma kommunikatsioonijuht Priit Põiklik märgib, et Ansip võis rääkida ka naljaga pooleks, aga peaministri igal sõnal on kõva kaal ja Saku õlletehas kutsub Tartu õllepruulijaid kiitnud peaministrit nüüd külla, et õllesõbrale näidata, millest ja millise kvaliteediga tehakse Sakus õlut.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. July 2008, 10:36
Otsi:

Ava täpsem otsing