Hansapank hakkab ettevõtjatele väljastama deebet-krediitkaarti

02. mai 2008, 11:23

Eilsest pakub Hansapank kõigile
juriidilistele isikutele võimalust taotleda rahvusvahelise kiibiga varustatud
maksekaarti, milles on ühendatud deebet- ja krediitkaarti funktsioonid.

Krediiti selle kaardiga ei väljastata ning deebet-krediitkaardiga saab kasutada vaid ettevõtte arvelduskontol olevat raha, ent võrreldes tavalise deebetkaardiga on uus kaart Mastercard Business Debit laiema funktsionaalsusega – sellega on võimalik tasuda nendes kohtades, kus tavalist deebetkaarti ei aktsepteerita (näiteks internetikauplused, lennupiletite ja hotellikohtade broneerimine jne), teatas pank.

Hansapanga väikeettevõtete panganduse juhi Aet Altroffi sõnul tuli mõte taoline kaart turule tuua just ettevõtete vajadusi silmas pidades.

"Tihtipeale ei pruugi väikeettevõtjal olla reaalset vajadust soetada endale krediitkaarti, küll aga võib aeg-ajalt ette tulla olukordi, mil on vaja broneerida hotellikoht või lennupilet, mida ilma krediitkaardita teha ei saa. Selleks tulimegi välja kaardiga, mis on olemuselt küll deebetkaart, kuid sellega on võimalik teha ka tehinguid, mis eeldavad krediitkaardi olemasolu," selgitas Altroff.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. May 2008, 11:20
Otsi:

Ava täpsem otsing