Vastulause: Rahumaa ja Kruuda tehingu lõppkuupäev on 30. mai

Annika Matson 03. mai 2008, 16:08

30. aprillil kukkus esimene tähtaeg, mil
Alta Capital Partnersi juht Indrek Rahumaa pidi Kalevi omanikule Oliver Kruudale
Kalevi aktsiate eest raha üle kandma.

Tehing peab olema lõpule viidud 30. maiks, täpsustas Kalevit esindav suhtekorraldusbüroo. "31. märtsil avaldatud Kalevi börsiteade ütles, et müügilepingu objektiks olevate äriühingute aktsiate eest tasub ostjamemorandumi kohaselt hiljemalt 30. mai 2008 a. Juhul, kui ostja ei tasuostuhinda täielikult 30 kalendripäeva jooksul arvates lõpuleviimise memorandumisõlmimisest, tasub ostja alates 01.05.2008 AS-ile Kalev lisaks ostuhinnaleintressi arvestusega 8% aastas tasumata ostuhinna osalt. AS Kalev kannab võõrandatavad aktsiad ostja väärtpaberikontole üle samaaegseltaktsiate lõpliku ostuhinna täieliku tasumisega," seisis saadetud infos.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2008, 09:41
Otsi:

Ava täpsem otsing