Rahumaa vaikib Kalevi teemal

Annika Matson 28. mai 2008, 17:33

Eile lubas Alta Capital Partnersi juht
Indrek Rahumaa aripaev.ee-le, et räägib täna pärastlõunal teemal,
millal kannab Kalevi omanikule Oliver Kruudale üle raha Kalevi aktsiate
eest.

Täna kl 13.15 helistas Äripäeva uuriva toimetuse ajakirjanik Virge Lahe Rahumaale ja palus tehingut kommenteerida. Rahumaa ütles, et ajakirjanik paneks küsimused e-mailie ja ta vastab nii kiiresti kui võimalik ehk paari tunni jooksul. Kell 16 paiku helistades lubas Rahumaa tunni jooksul vastuse anda. Kl 17.30ks vastust polnud ja mobiiltelefoni Rahumaa enam vastu ei võtnud.

30. aprillil kukkus esimene tähtaeg, mil Rahumaa pidi Kalevi omanikule Oliver Kruudale Kalevi aktsiate eest raha üle kandma. Tehing peab olema lõpule viidud 30. maiks, täpsustas 3. mail Kalevit esindav suhtekorraldusbüroo.

Loe samal teemal ka homme Äripäevast!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2008, 13:17
Otsi:

Ava täpsem otsing