Ehitusmaterjalide tootja: konkurentsivõime kasvab

15. mai 2008, 15:40

Saint-Gobain Ehitustoodete tegevjuht
Hillart Kala ütles aripaev.ee-le, et kuigi Eesti on konkurentsivõime edetabelis
langenud, siis ehitusmaterjalide sektoris on konkuretsivõime hoopis
kasvanud.

Kala märkis, et ehitusmaterjalide tootmisel paneb hind kõik paika. Kuna ehitussektor on saanud seoses majanduse langusega suure löögi, tuleb ettevõtetel hoopis rohkem pingutada ning teha turu parimaid pakkumisi.

Ta meenutas, et kui mõni aeg tagasi sai tellimuse see ehitusmaterjalitootja, kellel oli võimalik tol hetkel kaupa tarnida, siis nüüd on kõik muutunud. Ühele objektile konkureerib mitu tootjat ning konkurents on väga tihe. Kala hinnangul sunnib see kvaliteeti tõstma, mis kahtlemata parandab konkurentsivõimet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. May 2008, 08:21
Otsi:

Ava täpsem otsing