FOTOD: kiirem Opel Insignia

Mariliis Pinn 21. mai 2008, 09:30

Siin on esimesed pildid, mis tehti
üldse luukpäraga Opel Insigniast, ja tootja on auto täiesti maskeerimata
jätnud, teatas Automedia.

Lisaks paar nädalat tagasi esitatud sedaankerega autole ja 2009. aastal välja tulevale universaalkerega Insigniale tehakse Opeli lipulaevast ka kolmas versioon. Kahte viimast peaks esitletama sel suvel Londoni autonäitusel.

GMi Euroopa rahvusvaheline tehniline arenduskeskus Saksamaal Rüsselsheimis on vastutav mõlema auto disaini eest. Autol on kupeelik katusejoon, uue ilmega tuled ja Opeli firmamärgiks kujunenud küljejoon. Uus ilme jätkub salongis armatuuril.

Luukpäraga Insignia tuleb müügile nii esi- kui ka neliveolisena. Jõuallikana pakutakse seitset erinevat mootorit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. July 2008, 11:46
Otsi:

Ava täpsem otsing