Vähi hoiab erakondlikud eelistused vaka all

26. mai 2008, 15:58

Silmet Grupi juhatuse esimees Tiit
Vähi polnud nõus avalikustama millisele erakonnale kuulub tema toetus
ning kas toetus võiks olla ka rahaline.

„Ei tahaks kellelegi toetuspropagandat teha. Valimised on ju nii kaugel, praegu ei ütle ma mitte midagi. Võib-olla enne valimisi ütlen, aga praegu küll ei ütle,“ vastasTiit Vähi ühe hingetõmbega aripaev.ee päevaküsimusele: "Millist erakonda toetate?"

Küsimusele, kas toetus võiks olla ka rahalist laadi, vastas Vähi, et ka sellele küsimusele jääb aripaev.ee-l täna vastus saamata. „Ka sellele küsimusele vastan võib-olla siis, kui valimised on tulemas. Praegu jätan vastamata.“

Aripaev.ee küsis tänase päevaküsimuse raames, kui valimised oleks lähedal siis millisele erakonnale kuuluks teie toetus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. May 2008, 16:59
Otsi:

Ava täpsem otsing