Narva tahab peaaegu 100 miljonit krooni laenu võtta

Mariliis Pinn 13. juuni 2008, 20:00

Narva kavatseb suurendada oma võlga
pankadele peaaegu 80 protsenti. Aasta jooksul võetakse suur laen mitmete
investeerimisplaanide teostamiseks.

Narva kuulutab välja riigihankekonkursi parima laenupakkumise leidmiseks. Linn tahab võtta laenu 94,9 miljonit krooni, et aasta jooksul teha teoks mõned ideed ja teha korda mitu objekti. Narva praegune pangavõlg oli 1. juuni seisuga 124 miljonit krooni.

Suur osa uuest laenust, peaaegu 53,6 miljonit, läheb linnamajanduse arendamiseks. Kõige kulukamateks objektideks on investeerimisplaanis nimetatud heitveepuhastusjaama tee ehitustööd Puškini tänavas (7,3 miljonit krooni laenu kogusummast), Mõisa tänava rekonstrueerimine (5,33 miljonit), Energia tänava ja lähiala ehitamine (5,01 miljonit).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. July 2008, 14:48
Otsi:

Ava täpsem otsing