Toome: Facio prognoosil on tõepõhi all

Hille Tressum 17. juuni 2008, 16:03

Facio Ehitus, kelle suuremad projektid on
riigihangete võidud, prognoosib käesolevaks aastaks 6protsendilist
ehitustegevuse kasvu. Selle väitega ühineb ka SRV Ehituse nõukogu liige Indrek
Toome.

„Ei maksa arvata, et kuna kinnisvaraturu ühes sektoris valitsevad täna kitsad ajad, mõjutaks see ka ülejäänud ehitustegevust,“ arvas SRV Ehituse nõukogu liige Indrek Toome. Lisades, et kuueprotsendiline netokäibe kasv ehituses ei tundu kuidagi utoopiline.

Toome sõnul on targal ehitusettevõttel mitu rauda pidevalt tules. „Peale elamuehituse on veel ka tööstus, kommunaalvõrkude, kaubandus ja muud ehitusvaldkonnad,“ tõi Toome näiteid, kus tänapäeval ehitada annaks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. August 2008, 12:34
Otsi:

Ava täpsem otsing