Maksuamet ajab Sõnajalga taga

Indrek Karo 23. juuli 2008, 00:00

Vastates Äripäeva järelepärimistele selle kohta, ütles Andres Sõnajalg, et temale on see uudis ning lubas selle järgmine päev kohe ära maksta. Ühtlasi pidas ta veidraks, et maksu- ja tolliametilt pole sellekohast kirja tulnud.

Maksu- ja tolliameti osakonnajuhataja kohusetäitja Triin Küttimi sõnul on Siiri Sõnajalale koostud maksuhalduri poolt korraldus maksuvõlgnevuse tasumiseks, mis tagastati postkontorist hoiutähtaja ületamise tõttu.

Küttim ütles, et maksukorralduse seadus annab võimaluse toimetada haldusakt maksumaksja kätte ka perioodilise väljaande kaudu, kuid seda ainult juhul, kui muud moodi ei ole võimalik dokumenti kätte toimetada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:39
    Otsi:

    Ava täpsem otsing