Maksuamet ajab Sõnajalga taga

Indrek Karo 23. juuli 2008, 00:00

Vastates Äripäeva järelepärimistele selle kohta, ütles Andres Sõnajalg, et temale on see uudis ning lubas selle järgmine päev kohe ära maksta. Ühtlasi pidas ta veidraks, et maksu- ja tolliametilt pole sellekohast kirja tulnud.

Maksu- ja tolliameti osakonnajuhataja kohusetäitja Triin Küttimi sõnul on Siiri Sõnajalale koostud maksuhalduri poolt korraldus maksuvõlgnevuse tasumiseks, mis tagastati postkontorist hoiutähtaja ületamise tõttu.

Küttim ütles, et maksukorralduse seadus annab võimaluse toimetada haldusakt maksumaksja kätte ka perioodilise väljaande kaudu, kuid seda ainult juhul, kui muud moodi ei ole võimalik dokumenti kätte toimetada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:39

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing