Kehra paberivabriku juhatuse esimees: töö ei peatu!

29. juuli 2008, 13:09

Kehra paberivabriku, ettevõtte Horizon
Tselluloosi ja Paberi ASi juhatuse esimehe Sunil Marwahi sõnul vähendab
ettevõte oma võlgnevust pidevalt, mille tõttu tehase vooluvõrgust
väljalülitamist ei kardeta.

„Meil on Eesti Energiaga ülejäänud võlgnevuse kohta sõlmitud kokkulepe, tänase seisuga on järelejäänud võlgnevus ligikaudu 4,2 miljonit krooni. Oleme Eesti Energiale makseid teinud regulaarselt, mõnikord ka 2-4 päeva hiljem, kui on olnud maksegraafikus tähtaeg,“ kommenteeris Horizon Tselluloosi ja Paberi Asi juhatuse esimees Sunil Marwah aripaev.ee-le.

„Kuna me vähendame pidevalt oma võlgnevust, siis oleme kindlad, et tehast vooluvõrgust välja ei lülitata ning tehase töö ei peatu,“ oli juhatuse esimees enesekindel.

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS on Eesti Energiale tänase päeva seisuga veel võlgu 4,2 miljonit krooni. Ettevõtted on sõlminud maksegraafiku, kuid Horizon Tselluloosi ja Paberi AS on maksetega pidevalt hilinenud, samuti lepiti täna laekuma pidanud teise makse osas kokku uus tähtaeg, selle nädala reede. Kui siis teist makset ei tasuta, lubas Eesti Energia tehase vooluvõrgust välja lülitada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. October 2008, 16:49
Otsi:

Ava täpsem otsing