Ettevõtjad oma firma juhtimist Ansipile ei usaldaks

Mariliis Pinn 16. september 2008, 15:59

Eesti ettevõtjad ütlesid, et nemad
peaminister Andrus Ansipit oma firma juhiks ei võtaks, sest on paremaid
juhte.

Aripaev.ee päevaküsimus on: kas võtaksid peaminister Andrus Ansipi oma ettevõtet juhtima.

Lasteriietega tegeleva Lenne omanik Urmas Leeman, kes ei tahtnud Ansipi kohta tegelikult halvasti öelda, vastas: „Kuna ta ei oska või ei osanud hästi tulevikku ette näha ja prognoosida, siis ei võtaks. Ettevõtte juht peaks siiski tulevikku prognoosida oskama.“

„Ei võtaks. Ma leiaks oluliselt paremaid kandidaate. Kes konkreetselt, sõltub juba ettevõttest, sest mul on firmasid mitu,“ vastas ärimees Tullio Liblik.

„Huvitav küsimus. On paremaid olemas ja saadaval,“ vastas Mainori suuromanik ja Tallinna Vee väikeaktsionär Ülo Pärnits. „Üks asi on tema liigne enesekindlus. Ta on liiga palju ainuisikuliselt otsustanud. Võtame näiteks pronkssõduri, kui oli kaks alternatiivi, et viime ära ja kannatame 7 miljardit kahju või jätame alles, mida rahvas oleks öelnud? Ja nüüd on ta pidevalt kaitsepositsioonil. Juhtimises on nii, et kui juht ja meeskond ei tule toime, siis on vähe lootust, et nad edaspidi hakkama saavad. Las tulevad uued mehed,“ lisas ta.

Varem Reformierakonda rahaliselt toetanud ärimees Endel Siff vastas: „Ei.“ Ta ei soovinud oma vastust põhjendada. „See on pikem jutt, mida telefonis paari lausega kokku ei võta ja ma ei taha tema kohta halvasti öelda,“ lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. September 2008, 16:57
Otsi:

Ava täpsem otsing