Mustamäelt kaovad kasiinod

Hille Tressum 02. oktoober 2008, 15:44

Mustamäel on kasiinondusega JOKK. Mitte
ainult ei pikendata ühegi kasiino tegevust Mustamäel, vaid tehakse kõik selleks
et Mustamäe muutuks kasiinovabaks piirkonnaks.

Täna kohtusid tulihingeline kasiinonduse vastu võitleja Max Kaur ning Mustamäe linnaosa halduskogu esimees Igor Kravtshenko. Teemaks kasiinonduse piiramine magalarajoonis.

Halduskogu juhi Kravtshenko sõnul on koostöös poliitiliste jõududega suudetud tõkestada kasiinonduse levikut Mustamäel. "Alates 2008 aastast pole me kooskõlastanud ega pikendanud ühegi kasiino tegevust Mustamäel. Jätkame sama teed ka edaspidi," kinnitas Kravtshenko.

"Tulles vastu Mustamäe linnaosa tuhandete elanike soovidele kavatseme koostöös linnaosa halduskoguga teha kõik, et kasiinoäri võimalikult kaoks Mustamäe territooriumilt. Kahtlemata tuleb kasiinopiiramistele omavalitsuste territooriumil toeks uus hasartmänguseadus, mis sünnib Riigikogus ühiskonna ja kasiinovastaste ühisel surve all, aga siiski raskelt," mainis Mustamäe linnaosavalitsuse vanema asetäitja Nikolai Degtjarenko.

Max Kauri sõnul on rahvas väsinud kasiinoepideemiast, mis täna Eestis valitseb."Poliitikutel on viimane aeg, vaatamata kasiinoärikate survele, panna piir ja hakata sulgema kasiinosid üle Eesti," sõnas Kaur.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2008, 08:05
Otsi:

Ava täpsem otsing