Rootsi pangad pole üldse mitte nõrgad

09. oktoober 2008, 13:16

Maailma majandusfoorum on praegusel
keerulisel ajal pangandussektori jaoks, uurinud maailma kindlamaid
pangandussüsteeme.

Esimesele kohale jõudis Reutersi andmetel Kanada, kellele järgnes tiheda rebimise käigus Rootsi. Seega praegu vist poleks põhjust oma närve liigselt muretsemisega vaevata – kui pangad kukuvad kokku Rootsis, on seda ammu teinud pangad kusagil mujal.

Rootsi pangandussüsteemile järgnes Luksemburg ja Austraalia. Briti pangad, kes olid varasemalt hinnatud maailma viiendaiks, on nüüd kukkunud kohale 44. See on tagapool isegi El Salvadorist ja Peruust.

USA tuli kohale 40, kohe pärast Saksamaad, kes võitles end 39ndaks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. October 2008, 12:59
Otsi:

Ava täpsem otsing