Rainer Saad • 6. november 2008 kell 22:00

Ernst & Young valis aasta ettevõtjaks Jaan Puusaagi

Puusaagi sõnul tõid võidu ehitusvahtude tootja Krimelte suur tegevusraadius ja eksporditegevus paljudes riikides. "Kõik konkurendid olid väga tugevad ettevõtted. Kahjuks ei olnud enne mõnest midagi kuulnud, kuid nii mõnigi avaldas muljet ja tekkis isegi mõtteid, et võiks tulevikus ühendust võtta ning rääkida. Ei hakka praegu avaldama, millistel teemadel," ütles ta.

Puusaagi sõnul ootab ettevõte huviga, mida toob endaga kaasa uus aasta. "Sellel aastal on meil olnud 15protsendiline kasv, võrreldes eelmise aasta kümne kuuga. Selles suhtes kurta kindlasti ei tohi ja praegu on põnevad ajad, mis kindlasti pakuvad palju võimalusi," rääkis ta.

"Plaane ja projekte on palju ning seda ühte lausesse kokku võtta ei ole hästi võimalik," lisas ta.

"Praeguses olukorras olen pigem pessimist kui optimist ja konservatiivne selles suhtes, et tuleb mingeid kiireid ja häid lahendusi," lausus Puusaag.

Krimeltel on ka võimalikud nimekirjad koondamiseks. "Nimekirjad on olemas. Kõik sõltub sellest, kas on vaja käivitada mingeid kokkuhoiurežiime. Selles mõttes on rumal väita, et meid see ei huvita ning see, mis maailmas toimub, meile korda ei lähe ja et me selleks ei valmistuks," kommenteeris Puusaag.

Ernst & Young Baltic ASi vastutava partneri Hanno Lindpere sõnul võib Eestis esimest korda toimunud aasta ettevõtja konkurssi pidada õnnestunuks. "Huvi konkursi vastu oli suur ning võistlus kujunes väga tasavägiseks," ütles ta, lisades, et viis finalisti olid kõik oma valdkonna tipud, mistõttu oli žüriil väga raske otsust langetada.

Hetkel kuum