Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ernst & Young valis aasta ettevõtjaks Jaan Puusaagi

  Puusaagi sõnul tõid võidu ehitusvahtude tootja Krimelte suur tegevusraadius ja eksporditegevus paljudes riikides. "Kõik konkurendid olid väga tugevad ettevõtted. Kahjuks ei olnud enne mõnest midagi kuulnud, kuid nii mõnigi avaldas muljet ja tekkis isegi mõtteid, et võiks tulevikus ühendust võtta ning rääkida. Ei hakka praegu avaldama, millistel teemadel," ütles ta.
  Puusaagi sõnul ootab ettevõte huviga, mida toob endaga kaasa uus aasta. "Sellel aastal on meil olnud 15protsendiline kasv, võrreldes eelmise aasta kümne kuuga. Selles suhtes kurta kindlasti ei tohi ja praegu on põnevad ajad, mis kindlasti pakuvad palju võimalusi," rääkis ta.
  "Plaane ja projekte on palju ning seda ühte lausesse kokku võtta ei ole hästi võimalik," lisas ta.
  "Praeguses olukorras olen pigem pessimist kui optimist ja konservatiivne selles suhtes, et tuleb mingeid kiireid ja häid lahendusi," lausus Puusaag.
  Krimeltel on ka võimalikud nimekirjad koondamiseks. "Nimekirjad on olemas. Kõik sõltub sellest, kas on vaja käivitada mingeid kokkuhoiurežiime. Selles mõttes on rumal väita, et meid see ei huvita ning see, mis maailmas toimub, meile korda ei lähe ja et me selleks ei valmistuks," kommenteeris Puusaag.
  Ernst & Young Baltic ASi vastutava partneri Hanno Lindpere sõnul võib Eestis esimest korda toimunud aasta ettevõtja konkurssi pidada õnnestunuks. "Huvi konkursi vastu oli suur ning võistlus kujunes väga tasavägiseks," ütles ta, lisades, et viis finalisti olid kõik oma valdkonna tipud, mistõttu oli žüriil väga raske otsust langetada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Tõnu Mertsina: ekspordi väljavaade on kiiresti halvenemas
Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Tants ümber Baltika ehk mitu kümnendit investorite kannatusi
Kahe viimase kümnendiga on Baltika toonud investorile 77protsendilise miinustootluse, mistõttu tekib küsimus, miks sellist aktsiat portfellis hoida.
Kahe viimase kümnendiga on Baltika toonud investorile 77protsendilise miinustootluse, mistõttu tekib küsimus, miks sellist aktsiat portfellis hoida.
Reaalajas börsiinfo
Konkurentsiameti uus juht: kinomonopol? Jah, see paistab JOKK
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Välisturistid kulutasid Eestis rohkem kui eestlased välismaal
Välisturistid kulutasid Eestis teises kvartalis 320 miljonit eurot, Eesti elanikud jätsid välismaale samal ajal 265 miljonit eurot, on välja arvutanud Eesti Pank.
Välisturistid kulutasid Eestis teises kvartalis 320 miljonit eurot, Eesti elanikud jätsid välismaale samal ajal 265 miljonit eurot, on välja arvutanud Eesti Pank.
Turistide ööbimised kasvasid juunis poole võrra
Statistikaameti andmetel peatus juunis majutusettevõtetes ligi 337 000 turisti, mis ületab mullust sama perioodi taset 56 protsendi võrra, suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv.
Statistikaameti andmetel peatus juunis majutusettevõtetes ligi 337 000 turisti, mis ületab mullust sama perioodi taset 56 protsendi võrra, suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.