Arakas: kinnisvara omamine võib üldkulusid kasvatada

07. november 2008, 15:34

Eften Capital AS tegevjuhi Viljar Arakase
sõnul võib kinnisvara omamine kontoripinna näol üldkulusid suurendada. BTP Asset
Management Baltikumi juhi Antanas Anskaitisi sõnul on aga just kinnisvara
omamine praegu odavaim viis.

BTP Asset Management Baltikumi juht Antanas Anskaitis ütles VII kinnisvarakonverentsil „Kas languse lõpp või tõusu algus- kuidas edasi?“, et praegu on kinnisvara omamine odavam viis kontorit kasutada.

„Kui ma oleks kinnisvarainimene, ma oleks nõus, kui ma oleks riigi inimene, ma ei oleks üldse nõus,“ ütles Eften Capital AS tegevjuht Viljar Arakas ning lisas, et valitsus peaks oma üldkulusid 20% vähendama aga kinnisvara omamine kontoripinna näol võiks üldkulusid hoopis kasvatada.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. November 2008, 15:34
Otsi:

Ava täpsem otsing