Madoff seotud raha pesnud pangaga

03. jaanuar 2009, 17:04

50 miljardi dollari suuruse püramiidskeemi
autor Bernard Madoff tegi koostööd Iisraeli tähtsate kriminaalidega, vahendab
Eesti Ekspress Christopher Bollyni kodulehel kirjutatut.

Sionistide varahoidja on pandud koduaresti (s.t. ta ei tohi kodust lahkuda õhtul kella seitsmest hommiku kella üheksani). 50 miljardi dollari varast ootab vaid pisike trahv ja vangla. Miks Madoff'iga ei käituta nagu kriminaaliga? Miks teda veel ei ole pandud vee ja leiva peale? Miks selline eriline tõkend? Madoff´i valvavad tema enda palgatud turvamehed. Mis nali see on? Gabrile W. Gorenstein on tõkendi määranud kohtuniku nimi.

Bernard Madoff´i ja poegade 50 miljardi dollari suurune Ponzi skeem. Petis Bernard L. Madoff oli Ameerika Juutide Kongressi ja Yeshiva Ülikooli (YU) varahoidja. Tema äripartner oli YU Sy Symsis oli pikaajaline Iisraeli Discount Bank'i direktor. Panka karistati kümnete miljardite dollari suuruses rahapesus. Niisiis, kuhu 50 miljardit kadus? Tõendid osutavad, et suur hulk raha läks kriminaalse taustaga sionistidele, keda juhib Ehud Olmert ja tema jüngrid.

Kolma aastat tagasi ostis Bernard Madoff'i äripartner Jacob Ezra Merkin Iisraeli riigilt Leumi panga. Panga erastamise hetkel oli peaminister Ariel Sharon ja rahandusminister Ehud Olmert. 2007. aastal alustas prokurör Eran Shendar juurdlust, mis puudutab Ehud Olmerti sekkumist Leumi panga müüki. Täpsemalt, Ehud Olmerti kahtlustatakse, et ta mängis müügipakkumise sõbra kätte.

Veel enne, kui 11. detsembri hommikul kaks FBI agenti külastasid Bernard Madoffi tema korteris, tunnistas investeerimisnõustamise äri omanik töötajatele, et tema äri oli hiiglaslik petuskeem, mis maksis klientidele 50 miljardit dollarit, vahendas Bloomberg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. January 2009, 17:38
Otsi:

Ava täpsem otsing