Kaanon kinnisvara: vaba pinda uuselamutes on väga palju

12. jaanuar 2009, 19:33

Kaanon kinnisvara nõukogu esimees Toomas
Mustimets esitas retoorilise küsimuse, kas uuselamuid tasub juurde
ehitada, sest tegelikult on vaba pinda väga palju üle.

"Kui eelarves on munitsipaalkorterite jaoks raha olemas ja projektid pooleli, siis vast ei peaks ostma," kõhkles Mustimets, vastates päevaküsimusele, kas kas linn peaks kinnisvara arendajatelt ostma kortereid.

Kinnisvaramees rääkis, et kõik eelnevad munitsipaalkorterite lepingud on võetud kõrghooajal ning praegu pole nende hinnad ka oluliselt madalamale tulnud, aga turg on täielikult muutunud. "Nii et kui lepinguid pole, siis antud ajahetkel peaks linn ostma kinnisvaraarendajate käest. Praegune turg läheb piltlikult öeldes suusahüppe mäest alla ning ülesminek oleks trepist sammhaaval," selgitas Mustimets.

Ta toonitas, et kellelgi ei tasu praegu olla tuleviku suhtes optimism. "Ei ole lootust ka, et lähiaastatel kinnisvaraturg elavneb," prognoosis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. January 2009, 20:26
Otsi:

Ava täpsem otsing