Lenk: linn peab ise ehitama munitsipaalkorterid

12. jaanuar 2009, 19:12

Keskerakondlasest riigikogulane Heimar Lenk
ütles, et linn peaks ise ehitama munitsipaalkortereid, mis on mujal
Euroopas tavaks.

"Kui vaatame Stockholmist Pariisini, siis on see väga tavaline terves Euroopas," põhjendas Lenk. "Ma ei näe põhjust, miks linn peaks ostma praegu neid kortereid turuhindadega kinnisvaraarendajate käest. Seda ei ole tarvis."

Lengi erakonnakaaslane ja keskerakonna aseesimees Kadri Simson möönis, kui linnal on kasulikum ehitada munitsipaalkortereid, siis ei peaks ostma kinnisvara arendajatelt. "Nagu ma aru saan, siis munitsipaalkortereid on linnal hoopis lihtsam hallata kui kinnisvaraostjatelt ostetud vara, mis ongi asja idee," märkis Simson.Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. January 2009, 20:26
Otsi:

Ava täpsem otsing