Kalev tahab börsilt minema

25. veebruar 2009, 10:38

Kalevi aktsia sai vaatlusmärke börsilt
külge, kuna 23. veebruaril esitas Kalev börsile taotluse aktsiate noteerimise
lõpetamiseks.

Aktsiaselts Kalev esitas 23. veebruaril 2009 a. NASDAQ OMX Tallinna börsile taotluse AS-i Kalev aktsiate noteerimise lõpetamiseks.

Juhtkonna hinnangul ei võimalda 2007 a. sõlmitud toiduainetööstuse ettevõtete müügilepingu mittetäitmine Alta Capital Partners'i poolt AS-il Kalev ellu viia 2007 a. sügisel kavandatud äriplaane, muuhulgas ei näe AS Kalev võimalust täita börsi reglemendiga sätestatud freefloati (vabalt kaubeldavad aktsiad - toimet.) nõuet.

Otsuse noteerimise lõpetamise taotluse rahuldamise või tagasilükkamise kohta teeb börs kolme kuu jooksul arvates noteerimise lõpetamise taotluse esitamisest, reglemendis ettenähtud erandjuhtudel võib otsuse teha kuue kuu jooksul.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. February 2009, 14:10
Otsi:

Ava täpsem otsing