Kommentaar: Tallinna Vee juhatuse palgad vajavad kärpimist

Annika Matson 27. märts 2009, 18:15

Eestimaa Rahvaliidu Tallinna Linnaühenduse
esimees Lauri Läänemets kirjutab saadetud kommentaaris, et Tallinna Vesi peaks
kärpima enda juhatuse liikmete töötasusid ning dividendide jagamise asemel
investeerima veetorustike uuendamisse.

Järgneb kommentaar:

Ajal, mil tuhanded linna kodanikud on tööta ning linna eelarvet on plaanis kärpida 10% võrra, on lubamatu tõsta linna osalusega ettevõtte juhatuse liikmete palka. Teeme Tallinna Vee nõukogule ettepaneku viia enda palgatase 2007. aasta tasemele. Ootame Tallinna Vee nõukogult ja linnavalitsuselt aumehelikku käitumist ning juhatuse palkade vähendamist.

Oleme seisukohal, et linna osalusega ettevõte peab arvestama majandusliku keskkonnaga ning käituma eelkõige linna kodanike huvides. Hetkel kui majanduslangusest tulenevalt on võimalik odavalt veetrasse korrastada on mõeldamatu 230 miljoni krooni dividendideks maksmine. Linna ülesanne on mõelda enda kodanike, mitte investorite huvidele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. March 2009, 18:15
Otsi:

Ava täpsem otsing