Toobal: ministrikohti ei kutsunudki me kedagi jagama

23. mai 2009, 18:09

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali
sõnul kutsus erakond kõiki parlamendiparteisid ühise laua taha selleks, et
Rahvusliku Ühtsuse Valitsuse ideed ainult arutada.

"Kutsusime kõiki Riigikogus esindatud erakondi ümarlauale, et arutada Keskerakonna ettepanekut laiapõhjalise kriisikoalitsiooni moodustamiseks. Meie üleskutsele on positiivselt vastanud sotsiaaldemokraadid ja Rahvaliit, kuid mingitest ametlikest koalitsioonikõnelustest ei ole me kunagi rääkinud," ütles Toobal.

"Rahvaliidu peasekretär Tarvo Sarmet teatas oma vastuses, et Rahvaliit tunnustab Keskerakonna koostöösoovi ja erakonda esindavad kokkukutsutud kohtumisel aseesimees Kajar Lember ning Tarvo Sarmet ise. Ka sotside peasekretär Randel Länts kinnitas, et SDE tuleb Keskerakonna algatatud ideed arutama," lisas Toobal.

"Seetõttu on natuke kummastav meediast lugeda Nestori ja Lemberi ründavaid avaldusi, millega omistatakse Keskerakonnale väiteid, mida me pole esitanud ning püütakse kogu ideed täiesti alusetult politiseerida," märkis Toobal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. May 2009, 08:59
Otsi:

Ava täpsem otsing