Sibul: ootame valima mitutsada tuhandet inimest

18. oktoober 2009, 09:42

Valimiskomisjoni esimees Heiki Sibul
avaldas lootust, et et vaatamata eel- ja e-hääletusele valimispäev säilitab oma
tähenduse, ning ütles, et täna oodatakse valimisjaoskondadesse mitutsada
tuhandet inimest, vahendas err.ee.

Sibul tuletas intervjuus Vikerraadiole valijaile meelde, et valimisjaoskonnad on avatud alates kella üheksast hommikul kuni kaheksani õhtul ning kaasa peab võtma isikut tõendava dokumendi. Kui keegi ei saa mingil põhjusel valimisjaoskonda tulla, on võimalik kuni kella neljani saata valimisjaoskonnale kirjalik avaldus kodus hääletamiseks.

"Kirjutage oma lemmikkandidaadi number selgelt ja üheselt mõistetavalt," soovitas Sibul. "Ja kui juhtub, et tõesti läks midagi segamini või te ise hakkate kõhklema, et sellest numbrist ei ole kuidagi võimalik aru saada, siis on alati võimalus viia see sedel jaoskonnakomisjonile tagasi, küsida uus puhas sedel ja täita see uuesti."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. October 2009, 09:42
Otsi:

Ava täpsem otsing