Lauri Vitsuti firma vahetab kesta

Anne Oja 05. detsember 2009, 12:22

Uskuge või mitte, kuid pikka aega võlgu sisse nõudnud Lauri Vitsuti firma OÜ Majanduskaitse Büroo kannab nüüd nime OÜ Tublid Mesilased.

Majanduskaitse Büroo kodulehekülg selgitusi ei jaga, sest on uuendamisel.

Maksu- ja Tolliameti päringusüsteem näitab osaühingul Tublid Mesilased ligi poole miljoni kroonist maksuvõlga. Võlg on tekkinud peamiselt palgalt kinnipeetud üksikisiku tulumaksu ja sotsiaalmaksu tasumata jätmisest. Uuel Majanduskaitse Bürool maksuvõlga pole.

Koos nimevahetusega on endine Majanduskaitse Büroo kolinud Tihase tänavalt Paldiski mnt 96a, samasse majja, kus tegutses kõrbenud luksusautode müüja Urmas Põllu TortugaCars. Nimetatud suurte vaateakendega avar hoone on ehitatud autosalongiks.

Äriregister näitab, et alates 1997. aastast on Majanduskaitse Büroo nime kandnud neli firmat. Kaks neist, tänase nimega OÜ Asölmark ja AS Dektaanus, on registrist kustutatud. Nimevariante on olnud teisigi: osaühing MKB, MKB Inkassoagentuur ja MKB Õigusbüroo.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. December 2009, 13:26

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing