• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Trelleborgi laienemine loob 300 töökohta

  Valitsus kiitis eile heaks Kuressaares asuva kinnistu koormamise 30 aastaks hoonestusõigusega kummi- ja metallidetaile tootva OÜ Trelleborg Industrial Products Estonia kasuks. Kinnistu turuhind on Pindi Kinnisvara hindamisakti järgi 900 000 krooni ning hoonestusõiguse aastatasu 36 000 krooni.
  Trelleborgi laienemisega seotud investeeringute mahuks kujuneb hinnanguliselt sada miljonit krooni.
  Rajatakse uus tootmishoone ning soetatakse juurde masinaid ja seadmeid, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.
  Samuti prognoositakse tootmise laienemisel töötajate arvu kasvu seniselt 80 inimeselt 300 inimeseni, mis toob kaasa panustamise ka töötajate värbamisse, kohaliku personali koolitusse ja haridusse. Lisapersonali vajadus hõlmab spetsialiste masinaehituse, tootmise- ja kvaliteedijuhtimise ning samuti tootmisprotsessi valdkonnast.
  Firma tegevjuht Kalver Kirs nimetas laienemise põhjusena seda, et emaettevõte toob Rootsis Sjöbos, Hemses, Örebros ja Forshedas asuvatest tehastest osa tootmisest üle Saaremaale, kus tootmiskulud on madalamad. Mullu sulges Trelleborg tehase Mörbylangas ning osa sealsest tootmisest kolis juba Kuressaarde.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.