Eestisse rohkem välisrahaga lotovõite

Katre Pilvinski 30. detsember 2009, 06:57

Eesti Loto üritab 2010 pakkuda oma klientidele rohkem meelelahutust ning järgmine aasta võiks tuua rohkem võite sellistes lotodes, kus osalevad ka teiste riikide mängijad, ütles Eesti Loto juht Heiki Kranich.

"Loodan, et järgmisel aastal suudab Eesti Loto pakkuda oma klientidele rohkem meelelahutust. Ja ma loodan, et rohkem võite sellistes lotodes, kus osalevad ka teiste riikide mängijad," vastas Kranich küsimusele, mida lubate uueks aastaks.

Eesti Loto juht leiab, et riigieelarvesse laekuva hasartmängumaksuga võiks toetada hasartmängusõltlaste abistamist. "Eestis on üsna selgelt hakanud levima ebaseaduslikud hasartmängud ja selliste mängudega kaasneb paratamatult ka sõltuvus."

"Ma loodan, et hasartmängumaksunõukogu pöörab järgmisel aastal piisavalt tähelepanu nendele projektidele, mis on seotud hasartmängusõltlaste abistamise ja toetamisega," lisas ta.

"Arvan, et uus aasta toob aeglase, kuid järjekindla majanduskeskkonna paranemise. Seda võib järeldada muudatustest, mis hõngub maailma majanduse muutustest," rääkis Kranich ootustest majanduses.

Isiklikust seisukohast vaadatuna lubab Heiki Kranich olla tuleval aastal parem inimene.


 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. December 2009, 11:56
Otsi:

Ava täpsem otsing