Kadri Paas • 5. september 2010 kell 13:36

Pihli pealinna korruptsioon ei üllata

Tallinna sotsist abilinnapea Jüri Pihl ei pea Tallinna rohkearvulises linnametkonnas järjekordse, arvatava korruptsioonijuhtumi avastamist üllatuslikuks.

"Loomulikult on kahetsusväärne, kui midagi sellist avastatakse, aga kuna korruptsiooni on viimasel ajal avastatud ka erinevates riigiasutustes ja kohtutes, oleks pigem imelik, kui rohkearvulise ametnikkonnaga Tallinna asutustes seda üldse ei avastataks," ütles SDE esimees Pihl Delfile kommenteerides linnaametnik Vello Lõugasele langenud korruptsioonikahtlustust.

"Korruptsiooni avastamise positiivne külg on see, et kurjategijate vahelejäämine puhastab asutust ja on õppetunniks neile ametnikele, kes nii ebaeetilise ja euroopalikku ühiskonda vastuvõetamatu käitumise peale mõtelda julgevad," märkis abilinnapea.

"Sotsiaaldemokraatide seisukoht on selge: me ei tolereeri korruptsiooni, linnavalitsemine peab olema aus ja avatud ning eeldame oma partnerilt sedasama," deklareeris Pihl.

Hetkel kuum