• Jaga lugu:

  Hiina lubab paindlikumat valuutapoliitikat

  Hiina kinnitas kolmapäeval taas enda pühendumust paindlikumale valuutapoliitikale, kui ei avalikustanud ühtegi uut meetodit.

  Täna kohtus Hiina keskpank igakvartaalsel valuutaküsimustega seotud kohtumisel, kuid ei avalikustanud muudatuste detaile, vahendab AP. Samuti ei võetud kõne alla ühegi Ühendriigi poliitiku ultimaatumit, kus nõuti valuutakontrollist loobumist või vastasel juhul ähvardab Pekingit erinevad kaubanduspiirangud.
  Alles juunis lubas Peking märksa paindlikumat valuutakurssi, kui lasti jüaani ja dollari kurss vabaks. Ometi on sellest ajast saadik renminbi dollari vastu kallinenud 2 protsenti, mis on kannustanud Ühendriikide poliitikuid astuma konkreetseid samme.
  Hiina jätkab reforme, et "täiustada enda valuutakursi paindlikkust seoses tagasilöögi saanud maailma majanduse taastumisega," kirjutas Hiina keskpank. Aruandes seisis, et keskpank parandab jätkuvalt valuutakursi arvestamist, võttes arvesse turu nõudlust ja pakkumis, kuid detaile ei pakutud. 
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.