• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kes on Tallinna palgal?

  Kes on linnavalitsuses, ametites ja linnaosavalitsustes keskerakondlased? Vaata järgi!

  Linnavalitsus
  Linnapea Edgar SavisaarAbilinnapead Taavi Aas, Deniss Boroditš, Yana Toom, Merike Martinson, Eha Võrk
  Linnapea nõunikud: Moonika Batrakova, Kaia Jäppinen
  Abilinnapea nõunikud Aleksander Korolkov, Siret Kotka, Priit Kutser, Jaanus Martinov (alates november 2009), Terje VonbretReferent Jaanus Riibe (alates august 2009)Arenguteenistuse juht Kaarel-Mati HallaMeediajuht Lev Vaino
  Ametite juhid ja töötajad
  Ettevõtlusameti juht Marek JürgensonKeskkonnaameti juht Otto PopelTallinna Botaanikaaia juht Karmen KährLinnaarhiivi juht Küllo ArjakasLinnaplaneerimisameti juht Toomas ÕispuuSotsiaal- ja tervishoiuosakonna juht Vahur Keldrima    Allasutused:     Iru Hooldekodu juht Terje Salo (alates september 2008)     Tallinna Laste Turvakeskuse juht Erki Korp (alates aprill 2008)     Tallinna sotsiaaltöö keskuse juht Kersti PõldemaaTranspordiameti juht Andres Harjo    Linnatranspordi osakonna juht Ruth Pärn    Liiklusteenistuse direktor Mati Songisepp    Liikluse järelevalve osakonna peaspetsialist Sergei Orehhov MUPO juht Kaimo Järvik     Juhataja asetäitja Margo Reiska (alates veebruar 2007)     Juhataja asetäitja Kalmer Filatov (alates märts 2009)Vene Kultuurikeskuse juht Juri Poljakov
  Linnaosa valitsused ja nende allasutused
  HaaberstiLinnaosa vanem Viktor VassiljevVanema asetäitja Juhan HindovHaabersti Sotsiaalkeskuse juht Gennadi Vihman
  Kesklinn 
  Vanem Aini HärmAsetäitja Jüri LumpAsetäitja Reena TolmikArendusnõunik Erkki PaabutAvalike suhete juht Ivo ParbusKultuuri-ja noorsootöö osakonna juht Kristjan SaarPeaspetsialist Rainer Nurme
  Kristiine
  Vanem Mihhail KorbAsetäitja Jannu KuusikHaldussekretär Martin Gasman (alates mai 2009)Noorsootöö peaspetsialist Oliver Liidemann
  Lasnamäe
  Vanem Kalle Klandorf
  Asetäitja Tiia-Liis JürgensonAsetäitja Andrei NovikovAvalike suhete juht Johannes MerilaiKorrakaitse peaspetsialist Viktor Pekkanen (alates mai 2009)Erinoorsootöö spetsialist Anneli KunimägiLasnamäe spordikompleksi juht Laimons Raudsepp (alates märts 2009)Kultuurikeskus Lindakivi juht Katrin SiskaKultuurikeskus Lindakivi juhi asetäitja Igor Maasin
  Pirita
  Vanem Tiit TerikAsetäitja Kalle JõksArendusnõunik Tõnis Mölder (alates aprill 2008)Õigusnõunik Kunnar KorstenLinnamajanduse osakonna juht Merike KalamAsetäitja Harri Sarap (alates november 2009)
  Põhja-Tallinn
  Vanem Karin TammemägiAsetäitja Olga IvanovaHaldussekretär Helju PritsAvalike suhete juht Rene Riismaa (alates mai 2009)
  Mustamäe
  Konsultant Indrek AhlbergMustamäe sotsiaalkeskuse juht Heli Hussar
  Nõmme
  Vanem Rainer VakraAsetäitja Monica RandAbi Jana ViitalSotsiaal-ja hoolekandeosakonna juhataja asetäitja Eha Kivi (alates 2008)Nõmme sotsiaalkeskuse juht Kairi JakobsonNõmme Sotsiaalmaja juht Ülle KasepaluNõmme turu juht Vello Lokk
  Sihtasutused
  Tallinna Lauluväljaku juht Riho RõõmusSA Tallinn 2011 juht Jaanus MutliAsetäitja Irina EhaTallinna televisiooni juht Jüri Raudsepp (alates 2008)
  Äriühingud
  Tallinna Autobussikoondise juhatuse liige Enno TammTallinna Trammi ja Trollibussikoondise juhatuse esimees Toomas SeppJuhatuse liige Leonid MihhailovTrammiliikluse osakonna juhataja Vahur KaldasLääne-Tallinna Keskhaigla juht Boris KirtHaldusjuht Märt Kõlli (astus 2009 veebruar)AS Tallinna Soojus juht Vladimir PanovAS Tallinna Diagnostikakeskus juht Agu Kivilo
  Tallinna linna osalusega MTÜd
  Harjumaa Ühistranspordikeskuse juht Ago KokserHarjumaa omavalitsuste liidu aseesimees Helle Lootsmann
  Koolide direktorid
  Ehte Humanitaargümnaasium Anastassia ValužinaHaabersti Vene Gümnaasium Irina AntonjukKarjamaa Gümnaasium Anna KrõlovaLasnamäe Gümnaasium Aleksander HaakMerivälja Kool Kaja LaanmäeJärveotsa Gümnaasium Siret PaasmäeKesklinna Vene Gümnaasium Sergei TeplovKunstigümnaasium Märt SultsKuristiku Gümnaasium Raino LiblikMustamäe Humanitaargümnaasium Tatjana LüterPrantsuse Lütseum Lauri LeesiRanniku Gümnaasium Erika SuureVana-Kalamaja Täiskasvanute Gümnaasium Juri Beljajev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.