Kadri Jakobson • 12. oktoober 2010 kell 5:33

Kes on Tallinna palgal?

Kes on linnavalitsuses, ametites ja linnaosavalitsustes keskerakondlased? Vaata järgi!

Linnavalitsus

Linnapea Edgar SavisaarAbilinnapead Taavi Aas, Deniss Boroditš, Yana Toom, Merike Martinson, Eha Võrk

Linnapea nõunikud: Moonika Batrakova, Kaia Jäppinen

Abilinnapea nõunikud Aleksander Korolkov, Siret Kotka, Priit Kutser, Jaanus Martinov (alates november 2009), Terje VonbretReferent Jaanus Riibe (alates august 2009)Arenguteenistuse juht Kaarel-Mati HallaMeediajuht Lev Vaino

Ametite juhid ja töötajad

Ettevõtlusameti juht Marek JürgensonKeskkonnaameti juht Otto PopelTallinna Botaanikaaia juht Karmen KährLinnaarhiivi juht Küllo ArjakasLinnaplaneerimisameti juht Toomas ÕispuuSotsiaal- ja tervishoiuosakonna juht Vahur Keldrima    Allasutused:     Iru Hooldekodu juht Terje Salo (alates september 2008)     Tallinna Laste Turvakeskuse juht Erki Korp (alates aprill 2008)     Tallinna sotsiaaltöö keskuse juht Kersti PõldemaaTranspordiameti juht Andres Harjo    Linnatranspordi osakonna juht Ruth Pärn    Liiklusteenistuse direktor Mati Songisepp    Liikluse järelevalve osakonna peaspetsialist Sergei Orehhov MUPO juht Kaimo Järvik     Juhataja asetäitja Margo Reiska (alates veebruar 2007)     Juhataja asetäitja Kalmer Filatov (alates märts 2009)Vene Kultuurikeskuse juht Juri Poljakov

Linnaosa valitsused ja nende allasutused

HaaberstiLinnaosa vanem Viktor VassiljevVanema asetäitja Juhan HindovHaabersti Sotsiaalkeskuse juht Gennadi Vihman

Kesklinn 

Vanem Aini HärmAsetäitja Jüri LumpAsetäitja Reena TolmikArendusnõunik Erkki PaabutAvalike suhete juht Ivo ParbusKultuuri-ja noorsootöö osakonna juht Kristjan SaarPeaspetsialist Rainer Nurme

Kristiine

Vanem Mihhail KorbAsetäitja Jannu KuusikHaldussekretär Martin Gasman (alates mai 2009)Noorsootöö peaspetsialist Oliver Liidemann

Lasnamäe

Vanem Kalle Klandorf

Asetäitja Tiia-Liis JürgensonAsetäitja Andrei NovikovAvalike suhete juht Johannes MerilaiKorrakaitse peaspetsialist Viktor Pekkanen (alates mai 2009)Erinoorsootöö spetsialist Anneli KunimägiLasnamäe spordikompleksi juht Laimons Raudsepp (alates märts 2009)Kultuurikeskus Lindakivi juht Katrin SiskaKultuurikeskus Lindakivi juhi asetäitja Igor Maasin

Pirita

Vanem Tiit TerikAsetäitja Kalle JõksArendusnõunik Tõnis Mölder (alates aprill 2008)Õigusnõunik Kunnar KorstenLinnamajanduse osakonna juht Merike KalamAsetäitja Harri Sarap (alates november 2009)

Põhja-Tallinn

Vanem Karin TammemägiAsetäitja Olga IvanovaHaldussekretär Helju PritsAvalike suhete juht Rene Riismaa (alates mai 2009)

Mustamäe

Konsultant Indrek AhlbergMustamäe sotsiaalkeskuse juht Heli Hussar

Nõmme

Vanem Rainer VakraAsetäitja Monica RandAbi Jana ViitalSotsiaal-ja hoolekandeosakonna juhataja asetäitja Eha Kivi (alates 2008)Nõmme sotsiaalkeskuse juht Kairi JakobsonNõmme Sotsiaalmaja juht Ülle KasepaluNõmme turu juht Vello Lokk

Sihtasutused

Tallinna Lauluväljaku juht Riho RõõmusSA Tallinn 2011 juht Jaanus MutliAsetäitja Irina EhaTallinna televisiooni juht Jüri Raudsepp (alates 2008)

Äriühingud

Tallinna Autobussikoondise juhatuse liige Enno TammTallinna Trammi ja Trollibussikoondise juhatuse esimees Toomas SeppJuhatuse liige Leonid MihhailovTrammiliikluse osakonna juhataja Vahur KaldasLääne-Tallinna Keskhaigla juht Boris KirtHaldusjuht Märt Kõlli (astus 2009 veebruar)AS Tallinna Soojus juht Vladimir PanovAS Tallinna Diagnostikakeskus juht Agu Kivilo

Tallinna linna osalusega MTÜd

Harjumaa Ühistranspordikeskuse juht Ago KokserHarjumaa omavalitsuste liidu aseesimees Helle Lootsmann

Koolide direktorid

Ehte Humanitaargümnaasium Anastassia ValužinaHaabersti Vene Gümnaasium Irina AntonjukKarjamaa Gümnaasium Anna KrõlovaLasnamäe Gümnaasium Aleksander HaakMerivälja Kool Kaja LaanmäeJärveotsa Gümnaasium Siret PaasmäeKesklinna Vene Gümnaasium Sergei TeplovKunstigümnaasium Märt SultsKuristiku Gümnaasium Raino LiblikMustamäe Humanitaargümnaasium Tatjana LüterPrantsuse Lütseum Lauri LeesiRanniku Gümnaasium Erika SuureVana-Kalamaja Täiskasvanute Gümnaasium Juri Beljajev

Hetkel kuum