Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kobin müüs miljoni eest Ekspressi aktsiaid

  Ekspress Grupi juhatuse esimehe Gunnar Kobiniga seotud Griffen Invest on 8. detsembril müünud enam kui miljoni krooni eest Ekspress Grupi aktsiaid.

  Finantsinspektsiooni andmeil on Griffen Invest teeninud 50 000 meediafirma aktsia müügist 1,142 miljonit krooni ehk 22,84 krooni (1,46 eurot) aktsia kohta.
  Meediakontserni juhi sõnul oli müügitehing tehnilist laadi. "Griffen Invest plaanib järgmise aasta algul ühe väiksemat sorti investeeringu tegemist. Kuna insider-tehingute reeglid keelavad mul pärast aruandeperioodi lõppu tehingute tegemise kuni majandustulemused avaldamiseni, siis satun ma alates 1. jaanuarist sisuliselt 4-5 kuuks müügikeelu alla (kõigepealt aasta tulemused ja siis kohe I kvartali tulemused otsa)," täpsustas Kobin.
  Ekspress Grupi juhi sõnul ta aktsiate müügitehingu üle rõõmu ei tunne. "Ekspress Grupp on minu arvates hea investeering, mida kinnitab ka see, et nimetatud bloki ostis üks meie välisinvestorist aktsionär, kes soovis oma positsiooni kasvatada," märkis Kobin.
  Samuti ei peaks väikeinvestorid aktsiamüügi pärast muret tundma, kuna Kobini sõnul oli tänahommikuse seisuga tal erinevatel ettevõtetel Ekspress Grupi aktsiaid alles veel umbes 8,3 miljoni krooni jagu.
  Griffen Investist kuulub 12,1% Gunnar Kobinile ja 84,5% ulatuses Riia Leedmaale.
  Ekspress Grupi aktsia maksis täna kell 12:45 Tallinna börsil 1,5 eurot (23,47 krooni) ehk 2,6% reedesest sulgemishinnast vähem.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Ökonomist: kiire hinnatõus on hakanud tarbimist piirama
Vahe hindade ja sissetulekute vahel käriseb järjest suuremaks, kirjutab Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Vahe hindade ja sissetulekute vahel käriseb järjest suuremaks, kirjutab Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Modera kasvatas poole aastaga müüki 60%
Automüügitarkvara tootev Eesti ettevõte Modera kasvatas selle aasta esimesel poolel müüki 60%, ettevõtte tulu ulatus 654 846 euroni.
Automüügitarkvara tootev Eesti ettevõte Modera kasvatas selle aasta esimesel poolel müüki 60%, ettevõtte tulu ulatus 654 846 euroni.
Nelja Eesti juhi teed tippu - kriisiloits, ettemääratus ja õpetaja võimendus
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Riigikogu ratifitseeris Soome ja Rootsi ühinemise NATOga
Riigikogu võttis erakorralisel istungjärgul vastu seaduse, millega kiitis heaks Soome ja Rootsi ühinemist käsitlevad Põhja-Atlandi lepingu protokollid.
Riigikogu võttis erakorralisel istungjärgul vastu seaduse, millega kiitis heaks Soome ja Rootsi ühinemist käsitlevad Põhja-Atlandi lepingu protokollid.
Soome landitootja koondab Pärnus 35 töötajat Sõda ja sanktsioonid tekitavad ebakindlust
Landitootja Rapala Eesti AS, mis kuulub Helsingi börsil noteeritud Rapala kontserni, koondab töötukassa andmetel 35 inimest.
Landitootja Rapala Eesti AS, mis kuulub Helsingi börsil noteeritud Rapala kontserni, koondab töötukassa andmetel 35 inimest.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.