EAS nõukogu koguneb järgmine neljapäev

Alyona Stadnik 14. aprill 2011, 18:03

Seoses sellega, et Euroopa Komisjoni peatas ajutiselt EASi rakendatavate Euroopa Regionaalarengu Fondi maksed suurusjärgus kuni 30 miljonit eurot, koguneb EAS-i nõukogu järgmisel neljapäeval, et arutada olukorda.

EAS nõukogu liige Kairi Teniste ei osanud seda teemat kommenteerida. „Minule teada olevalt käsitletakse seda teemat järgmisel neljapäeval, siis kui koguneb nõukogu ja auditi komitee,“ lausus Teniste.

Euroopa Kontrollikoda viis mullu novembris läbi auditi, mille raames auditeeriti 8 EASi poolt rakendatavat Euroopa Regionaalarengu Fondist rahastatud projekti. Auditi aruande projektis sisalduvad tähelepanekud kolme projekti kohta, mis puudutavad osade kulude võimalikku mitteabikõlblikkust ning EASi protseduuride ja töömeetodite toimimise tõhusust.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. April 2011, 18:04
Otsi:

Ava täpsem otsing