Viisnurga insaider: aktsiahinnal palju potentsiaali

Meelis Mandel, Birjo Must 08. juuni 2011, 08:11

Mais ettevõtte aktsiaid ostnud Viisnurga nõukogu liige Heiti Riisberg põhjendab tänases Äripäevas ostu ettevõtte tugeva juhi ja potentsiaaliga.

„Lühidalt oleks põhjendus see, et ma usun ettevõttesse,“ rääkis Riisberg. „Minu arvates on ettevõttel väga hea juhtkond eesotsas Andres Kivistikuga. Seoses sellega, et ettevõte on suutnud pärast Püssi tehase omandamist ka oma tuleviku väljavaateid parandada, usun, et tänase aktsiahinnaga on seal ilmselgelt väga palju potentsiaali.“

Samas möönas Riisberg, et ei sooritanud ostu peamiselt Püssi vabriku tõttu. „Minu hinnangul on Viisnurk täna üks kõige allahinnatumaid ettevõtteid Tallinna börsil juba ilma Püssi vabrikuta. Püssi vabrik annab sellele lihtsalt täiendavat olulist potentsiaali veel arendada,“ selgitas ta.

Kui seni oli näiteks kiudplaatide tootmisel lagi ees ja esimeses kvartalis toimus tootmine 24 tundi ööpäevas täisvõimsusel ning ei suudetud nõudlust ära rahuldada, siis Püssi vabrik annab meile võimaluse lisanõudlust tulevikus rahuldada, lisas Riisberg.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. June 2011, 12:49
Otsi:

Ava täpsem otsing