Indrek Kald • 15. august 2011 kell 10:17

Eesti jalgpallurilt varastati Ukrainas BMW maastur

Ukrainas mängivalt Eesti jalgpallikoondislaselt Sergei Zenjovilt varastati Ukrainas BMX maastur X5, mille turuväärtust hinnatakse 42 000 eurole.

Ukraina väljaandel Komsomolskaja Pravdal Zenjovi kommentaari saada ei õnnestunud, sest mängija lülitas kõnede peale telefoni välja, vahendas ERR. Zenjov on Ukraina klubis Lvivi Karpatõ mänginud 2008. aastast.

Eesti koondises debüteeris Zenjov 20. augustil 2008 sõprusmängus Maltaga. Esimese koondisevärava lõi ta sama aasta 6. septembril MM-valikmängus Belgia vastu. Kokku on Zenjov osalenud 15 koondisemängus ja löönud neli väravat.

Pärnus sündinud 22aastane Zenjov alustas oma vutimängija karjääri Eesti suvepealinnas. Enne Ukrainasse minekut mängis ta FC TVMK ridades.

Hetkel kuum