• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Fotograafia maagia

  Igatahes kui ta koju jõudis, siis kogu see maagia algas. Ta võttis filmirulli ja läks oma pimikusse. See oli aeg, kui teda ei tohtinud segada, veel vähem sinna pimedasse ruumi päevavalgust sisse lasta. Ta valas seal minu jaoks tollal täiesti arusaamatuid vedelikke ühelt aluselt teisele, soputas pabereid punase lambi valguses vee sees ja lõpuks - voila! Paberite peale ilmusid aegamööda pildid. Ja neid oli palju!
  Minu jaoks oli see müstika. Seletustele vaatamata ei saanud ma tollal hästi aru, kuidas see mustkunst toimib. Õigupoolest peitub mingi maagia fotograafias minu jaoks siiani. Eks heade fotodega on nagu heade naljadegagi: kui nende tausta, loomist ja sisu peab seletama hakkama, siis kaob kogu võlu.
  Õnneks saab seda maagiat terve kuu vältel Tallinnas nautida. Oktoober kui fotokuu pakub arvukalt näitusi, giidituure, töötubasid, filme ja palju muud. Kes momentide püüdmise kunstist rohkem teada tahab, sellele on need kindlasti kohustuslikud üritused.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Tallinna börs lükkas Balti indeksi hooga ülesmäge
1,56% tõusnud Nasdaq Tallinn lükkas ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark üle protsendi kõrgemale.
1,56% tõusnud Nasdaq Tallinn lükkas ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark üle protsendi kõrgemale.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.