• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Apple teavitas politseid Jobsi surma lähenemisest

  Apple'i turvaametnikud kohtusid selle nädala alguses Palo Alto politseiga teavitamaks neid, et Steve Jobs on surmale lähedal.

  Kohtumise järgselt pani politsei kokku plaani paigutada patrullid endise Apple'i juhi Palo Alto kodu ümber, kui firmalt tuleb teada, et Jobs on surnud, vahendas Bloomberg politsei pressiesindaja Sandra Browni sõnu.
  Browni sõnul ütlesid Apple'i esindajad politseile, et Jobs võib surra juba sel nädalal. "On täiesti loogiline, et me koos töötame. Kui mõelda sellele, kes ta oli ja milline oli tema panus maailmale, võivad inimesed massides tänavatele tulla," selgitas ta.
  Jobs elas tema positsiooni arvestades tagasihoidlikus kodus avalikul tänaval, mis oli avatud jalakäijatele ja liiklusele. Lisapatrullid olid turvakaalutlustel vajalikud, ütles Brown.
  "Siin linnas elab teisigi inimesi, kelle kodude ümber on kõrged seinad," ütles lisas ta. "Tema ei tahtnud seda kaitset enda ümber," rääkis politsei pressiesindaja.
  Browni sõnul pidi Apple politseid Jobsi surmast enne avalikku pöördumist teavitama, et jaoskond saaks valmistuda. Selle asemel kuulis ka politsei meedia vahendusel Jobsi surmast. Juhtus aga nii, et kõigest 40 inimest ilmus Jobsi maja juurde tema lahkumisel.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.