Elmar Ots • 7. oktoober 2011 kell 13:08

Anvar Samost lahkus BNSi juhi kohalt

BNS Grupi nõukogu rahuldas juhatuse esimees Anvar Samosti lahkumisavalduse. Uudisagentuuri uueks juhiks sai Sven-Erik Heinsoo.

BNS Grupi juhatuse esimees Anvar Samost pani täna ameti maha. Samost juhtis uudisagentuuri 2006. aasta augustist, kuid töötas BNSis juba 1995. aastast.Samost on lahkumist põhjendanud nõukoguga tekkinud juhtimisalaste eriarvamustega.

„BNS oli mu parim töökoht. Lahkumisotsust teha polnud kerge,” tunnistab mees. Uuest ametist ega tulevikuplaanidest ei tahtnud Samost veel rääkida.

BNSi uus juhatuse esimees on Sven-Erik Heinsoo.

BNS Grupi nõukogu esimees Juha-Petri Loimovuori tänas pressiteates Samostit rohkem kui 16 aasta pikkuse tööpanuse eest. „BNS on hästi juhitud ning agentuuri töökvaliteet ja pühendumus on laialt tuntud."

Loimovuori väitel pole BNSi kohalike üksuste juhtide seas (rohkem) muudatusi tehtud

BNS kuulub Soome firmale Alma Media.

Varem on Samost töötanud Hommikulehes, Postimehes ja Äripäevas ning 1995. aastast juhib rööbiti muu tööga raadiosaadet „Olukorrast riigis”. Äsja pani Postimehes ameti maha ka sama raadiosaate teine juht Kalle Muuli.

Hetkel kuum