• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kadastik: Samost peab Postimeest tõhustama

  Homsest vastutava peatoimetaja kohale asuv Anvar Samost peab meediaväljaande eri osad tõhusale koostööle panema, rääkis Postimehe nõukogu esimees Mart Kadastik.

  Kadastiku sõnul oli nõukogus juba mõnda aega jutuks, et Postimees tuleks üle viia publisher-süsteemile, kuid puudus juhi kohale sobiv inimene. "Meie ei initsieerinud tema (Samosti - toim) lahkumist BNSist," märkis Kadastik. "Kui me aga sellest teada saime, leidsime, et ei tohiks jätta võimalust kasutada ja pakkusime seda kohta."
  Kadastiku kinnitusel Postimehe vastutava peatoimetaja kohale teisi kandidaate ei olnud.
  "Pole midagi, mida peaks tegema, mida pole enne tehtud," täpsustas Kadastik Samosti tööülesandeid. "Ta peab nägema tervikut, peab mõnda aega sees olema, et öelda, mida teha."
  Kadastiku sõnul näeb nõukogu Postimeest Eesti multimeediafirmana nr 1. See kõik on aga juba varasemast teada ning Samosti jaoks mingeid konkreetseid eesmärke nagu lugejate, käibe või kasumi kasv, seadud pole. Ta peab olemasolevad meediavaldkonnad lihtsalt tõhusamale koostööle suunama.
   "Aga tahame näha arengut, sest lisasime juurde olulise juhtimistasandi," märkis Kadastik tunnistades, et Samostile mingit katseaega seatud pole. "Me tippjuhte ei katseta. Et kedagi tippjuhiks võtta, peab olema eelnevalt veendunud, et ta sinna sobib."
  Kadastik ütles, et ka Samost ise pole nõukogule öelnud, kui pikaks ajaks Postimehe etteotsa jääb. Kadastiku hinnangul võib ta seal olla kasvõi paarkümmend aastat, kui seal toime tuleb ja oma tööga rahul on.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?