Silvia Kruusmaa • 11. oktoober 2011 kell 6:07

Baltimaade ettevõtjad külastasid USA suurfirmasid

Balti Ühingujuhtimise Instituudi (Baltic Institute of Corporate Governance, BICG) poolt korraldatud ning Eesti, Läti ja Leedu ettevõtete juhtidest koosnev delegatsioon külastas eelmise nädala lõpus New Yorki.

Visiit toimus eesmärgiga aidata kaasa Ameerika Ühendriikide ja Baltimaade vaheliste investeeringute ja kaubanduse elavdamisele. Samuti vahetati visiidi käigus kogemusi ettevõtete ühingujuhtimise parimate praktikate osas. Visiidi programmis olid kohtumised NASDAQ OMXi, Thomson Reutersi, Deloitte, Microsofti, Föderaalse Reservpanga, Yale’i Ülikooli jt institutsioonide ning ettevõtete esindajatega.

Delegatsiooni juhi ja BICG president Kristian Kaas Mortenseni sõnul aitavad peetud kohtumised potentsiaalsete investoritega kaasa kaubavahetuse suurenemisele ning saada Balti riikidel arvestatavaks investeeringute sihtriigiks.

Hetkel kuum