Erik Prozes • 18. oktoober 2011 kell 16:19

FOTOD: Rootsi Äriauhind 2011

Tallinna Tehnikaülikoolis toimunud konverentsil Rootsi Äriauhind 2011 kuulutati välja parimad kolmes kategoorias, aasta noorettevõtjaks valiti moekultuuri edendaja Lilli Jahilo.

Lisaks noorettevõtja auhinnale anti välja auhinnad veel kahes kategoorias- jätkusuutlikum ettevõte ning sotsiaalselt vastutustundlik ettevõte. Esimese tiitli pälvis Jõgevamaa toidutöötlusettevõte Põltsamaa Felix, kes on žürii hinnangul näidanud jätkusuutlikku kasvu nii käibe, kasumi kui ka töötajate osas ning on andnud olulise panuse kohaliku elu edendamisse. Ettevõtte ühiskondliku vastutusega seotud tegevuse auhinnakategoorias valis žürii võitjaks Eesti Energia noorte ettevõtlikkuse arenguprogrammi Entrum. Auhinna väljaandjad tunnustasid Entrumi suure panuse eest Ida-Virumaa noorte aktiivse ellusuhtumise kujundamisele ning nende ettevõtlusvaimu kasvatamisele.

Rootsi Äriauhind 2011 žüriisse kuulusid Rootsi suursaadik Eestis Jan Palmstierna, Swedbanki Eesti juht Priit Perens, Anders Hedman Rootsi Kaubanduskojast, Piret Hedin Sida Läänemere-büroost ja Mantas Zalatorius Rootsi Eksportnõukogust.

 

 

Dr. Kjell A. Nordström.  Foto: Erik Prozes
Hetkel kuum