• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börs alustab roheliselt

  USA börside aktsiaindeksid on täna kauplemas üle 1% plussis kui 3. kvartali tulemustehooaeg andis põhjust optimismiks, niisamuti ka pühapäeval peetav Euroopa Liidu tippkohtumine.

  Dow Jones: 11758    +216    +1,87%Nasdaq: 2639    +41    +1,57%S&P 500: 1235    +20    +1,65%
  Dow Jones Industrial Average suurimad tõusjad olid Disney: 34,91 (+3,16%) ja American Express: 47,42 (+2,66%). Kõik 10 S&P500 sektorit on rohelised, kõige enam on tõusnud finantsaktsiad. CBOE volatiilsusindeks VIX, mis mõõdab börside hirmumeeleolusid kaupleb 32 lähedal.
  Euroopa aktsiad kauplesid täna kõrgemal lootuses, et lähipäevadel võidakse leida otsustav lahendus võlakriisile. Prantsusmaa ja Saksamaa ütlesid täna enda ühisavalduses, et Euroopa liidrid arutavad pühapäeval lahendusi võlakriisile.
  McDonaldsi aktsia hüppas kui kiirtoidukett teatas paremast kui oodatud 3. kvartali tulemustest. McDonald’s Corp: 91,49 (+2,79%). Konglomeraat ja Dow Jonesi komponent General Electric teatas kasumist, mis vastas analüütikute ootustele, käive ületas ootusi. GE: 16,381 (-1,5%). Microsofti aktsia on täna kauplemas suuremate muutusteta peale eile avaldatud tulemusi, mis näitasid, et tehnoloogiahiid üllatas 3. kvartali käibega.
  Fordi aktsia on rallimas 4% kui reitinguagentuur Standard & Poor’s tõstis autotootja krediidireitingut. 
  USA võlakirjade tootlused tõusid kui investorid müüsid võlakirju ja ostsid aktsiaid. Kulla hind tegi eilse kukkumise tagasi. Kuld on täna tõusnud 1,69% kui unts maksab 1639 dollarit. Londoni brent nafta on 1% plussis kui barrel maksab 110 dollarit.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
LHV sisering müüs aktsiaid
Finantsinspektsiooni andmetel on mitmed LHV Groupi siseringi töötajad aktsiaid müünud. Suurima koguse müüs LHV Groupi juht Madis Toomsalu.
Finantsinspektsiooni andmetel on mitmed LHV Groupi siseringi töötajad aktsiaid müünud. Suurima koguse müüs LHV Groupi juht Madis Toomsalu.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Artem Umanets RIA.com Marketplaces’st: Eluaseme hinnatõus pole lihtsalt „seebimull“
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?