Katre Pilvinski • 10. november 2011 kell 12:25

Iiri suursaadik: meie meeskond on paberil tugevam

Ma arvan, et vähemalt paberil on Iirimaa tugevam meeskond, kuid ka eestlased tahavad väga homset kohtumist võita ning siin toetab neid terve riik, lausus Iiri suursaadik Eestis Peter McIvor.

“Iirimaal on tugev traditsioon toetada kohalikke jalgpalliklubisid, kuid ka parimaid UK klubisid. Nooremana toetasin mina Newcastle Unitedi, kuid samuti oma kohalikku klubi Derry Cityt,” rääkis suursaadik oma eelistustest.

“See on Iirimaa jaoks suurepärane võimalus kvalifitseeruda Euroopa meistrivõistlustele, kuid see on ka Eestile suurepärane võimalus. Mina toetan reedel Iirimaad,” kommenteeris ta homset mängu.

McIvori ütles, et Eesti Jalgpalli Liit on talle ja tema abikaasale kutse saatnud ning nad vaatavad mängu staadionil. “Ma usun, et ma kannan kindlasti rohelist värvi ning ehk mu abikaasa kannab ka rohelist jakki.”

“Ma arvan, et vähemalt paberil on Iirimaa tugevam meeskond ning väga paljud inimesed jagavad seda arvamaust. Kuid jalgpall on väga ettearvamatu mäng. Eestlased tahavad väga, et nende meeskond esineks hästi ning kogu riik on nende taga,” rääkis ta.

“Usun, et see on Iirimaa jaoks raske kohtumine – kui ma pean ennustama, siis loodan, et Iirimaa võidab,” prognoosis suursaadik. “Ma arvan, et iirlased on väga pettunud kui Iirimaa kaotab. Iirimaal on mängu vastu väga suur huvi,” nentis McIvor.

Hetkel kuum