• Jaga lugu:

  Iiri suursaadik: meie meeskond on paberil tugevam

  Ma arvan, et vähemalt paberil on Iirimaa tugevam meeskond, kuid ka eestlased tahavad väga homset kohtumist võita ning siin toetab neid terve riik, lausus Iiri suursaadik Eestis Peter McIvor.

  “Iirimaal on tugev traditsioon toetada kohalikke jalgpalliklubisid, kuid ka parimaid UK klubisid. Nooremana toetasin mina Newcastle Unitedi, kuid samuti oma kohalikku klubi Derry Cityt,” rääkis suursaadik oma eelistustest.
  “See on Iirimaa jaoks suurepärane võimalus kvalifitseeruda Euroopa meistrivõistlustele, kuid see on ka Eestile suurepärane võimalus. Mina toetan reedel Iirimaad,” kommenteeris ta homset mängu.
  McIvori ütles, et Eesti Jalgpalli Liit on talle ja tema abikaasale kutse saatnud ning nad vaatavad mängu staadionil. “Ma usun, et ma kannan kindlasti rohelist värvi ning ehk mu abikaasa kannab ka rohelist jakki.”
  “Ma arvan, et vähemalt paberil on Iirimaa tugevam meeskond ning väga paljud inimesed jagavad seda arvamaust. Kuid jalgpall on väga ettearvamatu mäng. Eestlased tahavad väga, et nende meeskond esineks hästi ning kogu riik on nende taga,” rääkis ta.
  “Usun, et see on Iirimaa jaoks raske kohtumine – kui ma pean ennustama, siis loodan, et Iirimaa võidab,” prognoosis suursaadik. “Ma arvan, et iirlased on väga pettunud kui Iirimaa kaotab. Iirimaal on mängu vastu väga suur huvi,” nentis McIvor.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.