Läti pangapaanika levitaja võib kriminaalkorras karistada saada

Silvia Kruusmaa 12. detsember 2011, 11:30

Swedbank kinnitas, et Lätis leviv info on pahatahtlik kuulujutt, Swedbank jätkab nii Lätis kui ka teistes riikides oma tavapärast tööd. Lätis on juba algatatud kriminaalasi, et leida kuulujutu allikas.

Panga stabiilsusele on omalt poolt kinnituse andnud kõigi koduturgude finantsjärelevalveasutused, rõhutas Swedbank.

Novembri lõpus Rootsi Keskpanga poolt läbi viidud Stabiilsuse Raport kinnitab, et võrreldes paljude teiste Euroopa pankadega on Rootsi pankade riskitase madalam kui teistel rahvusvahelisest tegutsevatel pankadel ning Swedbank eristub oma sektori tugevaimana. Ka viimased Euroopa finatssektori stressitestid kinnitavad, et Swedbanki stabiilsus ja kapitaliseeritus on väga hea.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. December 2011, 11:31
Otsi:

Ava täpsem otsing