Artikkel
 • Kuula
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turundustrikk lastega? Rimi kutsub vitamiiniringkäigule

  Tallinna haridusameti vahendatavat Rimi vitamiiniringkäiku on külastanud enam kui 800 last.

  Rimi Eesti Foods ASi kommunikatsioonispetsialisti Katrin Batsi sõnul on ringkäigu eesmärgiks selgitada lastele puu- ja köögiviljaosakonnas, lõbusas ja lihtsas vormis puu- ja köögiviljade ning vitamiinide seoseid. “Ringkäigu raames toimub vilja- ja vitamiinimäng, mille eesmärk on tutvustada vilju ja siduda puu- ja köögiviljad põhigrupi vitamiinide ja nende peamise mõjuga kehale,” selgitab Bats, kinnitades, et lastele selgitatakse kõike lihtsalt ja arusaadavalt.
  Turundustrikiks Bats kampaaniat ei pea. “Selge on see, et me ei ole seda mõelnud mingi promoüritusena, me oleme ka kaasanud Tervise Arengu Instituudi ja jaotame ringkäikudel toitumispäevikuid,” seletas Bats.
  Tallinna haridusameti terviseedenduse vanemspetsialisti Eve Levandi sõnul on sihtgrupiks praegusel hetkel lasteaialapsed, järgmisel aastal plaanitakse kaasata ka esimese ja teise klassi lapsed.
  Küsimusele, miks Tallinna haridusamet just Rimi kaubandusketis selletaolist õpetliku sisuga ringkäiku soosib, vastas Levand: “Sest Rimil on väga tore koduleht ja väga tore kampaania. Sinu tervise jaoks on terve programm tehtud. Kõik lasteaiad said vitamiiniratta ja nad on väga valmis koostööks. Rimi on panustanud hästi palju sellesse, et lapsed näeksid ja saaksid proovida eksootilisi puuvilju.”
  Vitamiiniringkäik kestab 45 minutit ja selle jooksul räägitakse lastele mineraalide ja vitamiinide vajalikkusest organismile, selgitatakse, kust puu- ja köögiviljad tulevad. “Et milline puu- ja köögivili on hammastele hea ja milline on väsimuse vastu,” seletas Bats. Lapsevanemad programmi otseselt kaasatud ei ole, see on Batsi sõnul iga haridusasutuse enda teha, kuivõrd lapsevanemaid hõlmatakse. "Tagasiside on olnud hästi positiivne, oleme saanud kaarte ja joonistusi lastelt, kes on meie juures käinud," räägib Bats laste tagasisidest.
  Vitamiiniringkäiku korraldavad Rimi kaupluste töötajad, kes on koolitatud Rimi toidutehnoloogi ja Rimi toitumisnõustaja Katrin Pärdi poolt. Viimane on ka programmi väljatöötaja. 
  “Me ei oodanudki nii suurt edu! See on tore lisaväärtus, mida saame pakkuda. Proovime jätkata nii kaua, kui jõuame ja jaksame,” ütles Bats.
   Kui sinu laps on Rimi vitamiiniringkäigus osalenud, jaga palun oma kogemust kommentaariumis, kas sinu hinnangul tegu turundustrikiga või mitte.
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Uuring: klienditeenindus 400 protsenti paremaks? Tehtav!
Värske uuring tõestab, et atraktiivne müügi- ja teeninduskeskkond parandab klienditeenindajate hoiakuid kordades ning ettevõtjail oleks kasulik sellega arvestada, kirjutab koolitus- ja testostufirma Trendline Analytics juht Eero Palm.
Värske uuring tõestab, et atraktiivne müügi- ja teeninduskeskkond parandab klienditeenindajate hoiakuid kordades ning ettevõtjail oleks kasulik sellega arvestada, kirjutab koolitus- ja testostufirma Trendline Analytics juht Eero Palm.
S&P 500 sulgus järjekordselt oma uuel rekordtasemel 5 433,74 punkti juures
Wall Street sulgus neljapäeval erisuunaliselt: S&P 500 tegi sel nädalal juba mitmendat korda juba oma ajaloo rekordi ning edenes +0,23%, Dow 30 langes -0,17% ning Nasdaq tõusis +0,34%.
Wall Street sulgus neljapäeval erisuunaliselt: S&P 500 tegi sel nädalal juba mitmendat korda juba oma ajaloo rekordi ning edenes +0,23%, Dow 30 langes -0,17% ning Nasdaq tõusis +0,34%.
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
Väikeettevõtjate esindaja loodab kliimaministeeriumile
“Vaadates kliimaseaduse eelnõu olen väga murelik, kuna see suurendab halduskoormust,” rääkis väikeettevõtteid koondava EVEA president Ille Nakurt-Murumaa hommikuprogrammi intervjuus.
“Vaadates kliimaseaduse eelnõu olen väga murelik, kuna see suurendab halduskoormust,” rääkis väikeettevõtteid koondava EVEA president Ille Nakurt-Murumaa hommikuprogrammi intervjuus.
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
Pannkoogimeistrid uuendavad kasvuretsepti: tuleb Eestist väljas ise äri püsti panna
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Adam Granti soovitused petturi sündroomist vabanemiseks
Kas ka sulle tundub, et oled oma töös ebapädev ja kohe on saabumas hetk, kus sind paljastatakse? Ameerika juhtimispsühholoog ja menukite autor Adam Grant räägib, et petturi sündroomist tuleks hoopis mõelda kui varjatud potentsiaali märgist: sulle tundub, et teised inimesed hindavad sind üle, aga palju tõenäolisemalt sa hoopis alahindad iseennast.
Kas ka sulle tundub, et oled oma töös ebapädev ja kohe on saabumas hetk, kus sind paljastatakse? Ameerika juhtimispsühholoog ja menukite autor Adam Grant räägib, et petturi sündroomist tuleks hoopis mõelda kui varjatud potentsiaali märgist: sulle tundub, et teised inimesed hindavad sind üle, aga palju tõenäolisemalt sa hoopis alahindad iseennast.
Veskimägi: aastal 2030 võiks Eesti kaitsetööstuse käive olla miljard
2030. aastal võiks Eesti kaitsetööstuse käive olla 1 miljard, kuid juba sel aastal on sektori käive rekordiline, rääkis 2C Venturesi partneri Taavi Veskimägi, kes on ka kaitsetööstuse liidu nõukogu esimees.
2030. aastal võiks Eesti kaitsetööstuse käive olla 1 miljard, kuid juba sel aastal on sektori käive rekordiline, rääkis 2C Venturesi partneri Taavi Veskimägi, kes on ka kaitsetööstuse liidu nõukogu esimees.
EL kehtestab Hiina elektriautodele kaitsetollid
Euroopa Liit kehtestab Hiina elektriautodele juulist täiendava tollimaksu, mis suurema osa tootjate puhul küündib 38,1 protsendini auto hinnast.
Euroopa Liit kehtestab Hiina elektriautodele juulist täiendava tollimaksu, mis suurema osa tootjate puhul küündib 38,1 protsendini auto hinnast.
Põllumeestele antakse 19 miljonit toetust biometaani tootmiseks
Põllu- ja metsamajandusettevõtted saavad keskkonnainvesteeringute keskuselt (KIK) küsida toetust biometaani tootmiseks.
Põllu- ja metsamajandusettevõtted saavad keskkonnainvesteeringute keskuselt (KIK) küsida toetust biometaani tootmiseks.
Lindström kuritarvitas oma turgu valitsevat seisundit
Lindströmi tööriiete ja vahetusvaipade üürilepingu tingimused võivad olla konkurentsi piiravad, leidis järelevalvet teinud konkurentsiamet. Lindström nõustus kliendilepingu tingimusi muutma.
Lindströmi tööriiete ja vahetusvaipade üürilepingu tingimused võivad olla konkurentsi piiravad, leidis järelevalvet teinud konkurentsiamet. Lindström nõustus kliendilepingu tingimusi muutma.