Laura Mallene • 18. oktoober 2012 kell 8:51

Ehitamine olgu viimane abinõu

Lõunakeskuse direktor Jaan Lott ütles eile Kaubanduse aastakongressil, et ehitamist tuleks kasutada alles siis, kui kõik muud kaubanduskeskuse arendusnipid on kasutatud.

„Meie grupis on nii, et ehitamine on kõige viimane abinõu, siis, kui kõik muud arendusnipid on ära kasutatud, mis on oluliselt käepärasemad, odavamad ja vähenõudvamad. Kui mõistus tõesti otsas on, siis ehitame. Ehitamisvead on kulukad ja keerukad parandada,“ tõdes Lott.

Loti sõnul on ettevõtte eesmärk, et päris kõik eestimaalased ei peaks käima Tallinnas ostlemas.

„Ärevaks teeb, kui vaatad Tallinnas plaane. Tahaksin kasutada ära seda tänast seltskonda ja hoogu tagasi hoida,“ sõnas Lott, vihjates plaanitavatele suurarendustele. „Me tuleme järgi tasapisi, järgmisel aastal kõigis kolmes linnas, kus me tegutseme, on plaanis ehitada.“

 

Hetkel kuum