Rivo Sarapik • 5. november 2012 kell 8:13

Selver loob Viljandisse 25 töökohta

Selver rajab järgmisel aastal Viljandisse veel ühe supermarketi, millega loob linna veerandsada töökohta.

Selveri ja R&R Halduse vahel sõlmiti üürileping, mille kohaselt rajatakse Viljandi linna tuleval aastal veel üks Selver.

Tulevase Selveri asukoht saab olema südalinnas, aadressil Tallinna tänav 22. Üldpinnaks on planeeritud 1526 ruutmeetrit, millest 1005 ruutmeetrit võtab enda alla müügisaal. Selveri avamisega luuakse Viljandis ligikaudu 25 uut töökohta. Kaupluse avamisaeg on hetkel planeeritud järgmise aasta sügisesse.

„Suurt kauplust me ei plaani, tuleb Männimäe Selveriga võrreldav väike supermarket,“ selgitas Selveri keti juht Andres Heinver.

Arendaja esindaja Riho Maisa sõnul tuleb loodavasse keskusesse lisaks Selverile veel kuni 1600 ruutmeetrit kaubandus- ja teeninduspinda. „Kindlasti jätkab keskuses Eesti Post, teiste pindade osas käivad veel läbirääkimised. Uus rajatav keskus ühendatakse Viljandi Centrumi kaubanduskeskusega,“ selgitas Maisa.

Selveri ketti kuulub 35 super- ja hüpermarketit, 2 gurmeekauplust ning tütarfirmana suurköök. Tänavu avab Selver veel kaks supermarketit Tartus ja Raplas ning esimese kodupoe Pääsküla ja Laagri piiril.

Selveri keti 2011. aasta käive oli 318,7 miljonit eurot ja puhaskasum 11 miljonit eurot. Selver kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

Hetkel kuum