• Jaga lugu:

  Kalm kaalub Harta12 allakirjutamist

  Harta12 avalik pöördumine puudutab EMT juhi Valdo Kalmu sõnul olulisi murekohti Eesti riigis ning võimalik, et ta kirjutab ka ise sellele alla.

  "Ma lugesin selle pöördumise diagonaalis läbi. Viimasel ajal on just loomeinimesed lülitunud ühiskonda erinevate pöördumistega ja juhtinud tähelepanu ühiskonnas toimuvatele protsessidele ja selle murekohtadele. See on tervitatav, taaskord on loomeinimesed näinud kitsaskohti ja juhtinud sellele tähelepanu. Need  on reaalsed probleemid. Nõustun sellega, need on tõsised küsimused," märkis Kalm telefonis ja lisas, et ei välista, et peale süvenenud läbilugemist kirjutab ta ka ise enda nime pöördumisele alla.
  "Põhimõtteliselt ma ei välista seda, et kirjutan ka oma nime sellele alla. Need on ühiskonnas olevad tõsised probleemid. Hetkel rohkem ühe partei fookuses, kuid teema ise on ju laiem," lisas ettevõtja.
  "Mina arvan, et sellised pöördumised võivad ja peaksid midagi muutma. Nii väikeses ühiskonnas, kus meie oleme, siin on vaja rohkem inimesi ja nende tarkust kaasata. Mitte, et üks väikene seltskond tegutseb. Meie eelmise vabariigi lõpp on ju siiani veel paljudel silme ees, seal toimetas ja otsustas ka ju väga väike seltskond. Tuleb olla ettevaatlik," lisas Kalm.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.