• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SAS lükkas pilootide ettepaneku tagasi

  SASi juhtkond lükkas pilootidelt täna varahommikul saadud ettepanekud tagasi kui „täiesti ebapiisavad“ ning teeb Taani meedia andmeil ettevalmistusi ka võimalikuks pankrotiks.

  Taani TV2 andmeil on SASi  lennukitele antud korraldus hoida kütusepaak täis, mis võimaldaks pankroti korral koju naasta. SASi töötajatel on soovitatud end sularahaga varustada, mis võimaldaks vajadusel omal käel toime tulla.
  Samas on tulnud positiivsemaid teateid Rootsi ja Taani salongipersonali läbirääkimistelt SASi juhtkonnaga, vahendas Rootsi majanduslehe Dagens Industri võrguväljaanne. Päeva edenedes tuli aga selleltki rindelt sõnumeid, et SASi juhtkond pole ametiühingute ettepanekutega nõus.
  SASi nõukogu peaks täna otsustama, kas firma saneerimiskaval on väljavaateid, millest sõltub omakorda lennufirma pankrot või jätkamine.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi