Raivo Sormunen • 15. veebruar 2013
Jaga lugu:

Tallinna börs hoiatas Ekspress Gruppi

Tallinna börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjon määras Ekspress Grupile börsireglemendi rikkumise eest hoiatuse.

Börsi teatel rikkus Ekspress Grupp börsi reglemendi osa „Nõuded emitentidele“ punkte 1.2.1, 7.11.1 ja 2.4.1, kuna meediagrupp ei teavitanud investoreid, et omandas 4. märtsil 2011 Saarmann Meedia OÜ.

Ettevõtte omandamine tuli välja Ekspress Grupi möödunud aasta 14. detsembri börsiteates, milles börsifirma teatas, et AS Delfi (ühendav ühing) ja Saarmann Meedia OÜ (ühendatav ühing) juhatused sõlmisid 14. detsembril 2012 ühinemislepingu, mille kohaselt ühinesid AS Delfi ja Saarmann Meedia OÜ. Tulenevalt börsiteatest jätkab ühendav ühing tegevust ärinimega AS Delfi ning tegemist on varem omandatud ettevõtte restruktureerimisega.

Saarmann Meedia OÜ asutati 2010. aasta juunis ning ettevõtte põhitegevus on portaali eestielu.ee arendamine. Portaali lõi töötukassa ettevõtluse toetuse abiga Tanel Saarmann, kes selle kõigest üheksa kuud hiljem 34 000 euroga Ekspress Grupile maha müüs.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas