Marta Jaakson • 26. veebruar 2013 kell 12:49

Saidafarm: EASis juhtunu paneb kahtlema

Saidafarmi suuromanik Juhan Särgava nentis, et siiani on EASilt toetuse saamine kulgenud normaalselt, küll aga ei tea ta, kuidas toetusega seotu lõpeb.

„Siiani on toetuse saamine normaalselt kulgenud, oleme jaatava vastuse saanud. Kuidas see lõpeb, ei tea - kas peab tagasi maksma ka. Aasta tagasi juhtunu näitab, et peab kahtlema,” märkis Särgava, kes kinnitas, et isegi kui tuleks EASilt saadud toetus tagasi maksta, ei tähendaks see ettevõttele pankrotti.

Saidafarm taotles EASilt toetust toodetele ühtse disaini ning logo loomiseks. "Meie oleme väiketegija ja üritame teha nagu suured. Märkimisväärne osa toodest on pakend. Klient nõuab seda," selgitas Särgava.

Äripäev küsis EASilt toetuse saanud ettevõtjatelt, kui keeruline või hoopis kerge on EASilt toetust saada.

 

Hetkel kuum